Takstnett
Norges største totalleverandør av taksttjenester.

Julehilsen fra Takstnett

En ny runde rundt solen, og jammen var det jul igjen – som julekvelden på kjerringa for oss i takstbransjen. Året har vært travelt, og vi håper å kunne senke skuldrene litt nå på slutten av året. I år har vi virkelig fått satt vår beredskapsorganisasjon på prøve – over det ganske land. Først med Hans, så med Lille Hans på Østlandet og i Sør-Trøndelag. Etter det var det en runde med stormskader på Sørlandet, og nå sist, i disse dager – den kosmiske elven som traff oss nord på Vestlandet og oppover Møre. Mannskap har blitt flyttet fra nord til sør, fra øst til vest, og tilbake igjen. Når det gjelder Hans, så har Takstnett håndtert rundt 2500 skader. Vi har hatt kjempefin dialog med forsikringsselskap, naturskadepoolen, kunder og leverandører, som alle har stått på i en ekstremt krevende situasjon. Dette er samarbeid på sitt beste, og et felles kompetanseløft og teambygging for hele Takstnett ved slike hendelser – her har vi kommet styrket ut på alle vis!

Når det gjelder eiendomsbransjen, så ser vi at på tross av økt rente en optimisme i markedet – og har tro på at 2024 vil bli et godt år. Ny arealstandard har vi lært oss, og allerede tatt i bruk.

Takstnett som kjede har Miljøfyrtårnsertifisert seg, dette skal dere merke som kunde, ved at vi vil søke bærekraftige og miljøriktige løsninger både når det gjelder skadetaksering og rådgivning for øvrig. Videre vil Takstnett satse på droneinspeksjoner, ved at flere av våre av våre medlemmer tilbyr dette som en del av befaringen – det være seg eiendom eller skade.

Våre takstingeniører har i år stått på – og har kvalitativt løftet seg på mange vis, vi går styrket inn i 2024.

Vi vil med dette takke alle takstingeniører for innsatsen og ser fram til et spennende nytt år, sammen med dere.

Samtidig vil vi ønske våre samarbeidspartnere, medlemsbedrifter og kunder en riktig god jul og alt det beste for det nye året!